Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice o dogajanju v Smledniku

>>

TD Smlednik

Turistično društvo Smlednik (TD Smlednik) je prostovoljna organizacija, v kateri so združeni člani z namenom in ciljem urejanja in ohranjanja bivalnega okolja, ohranjanja kulturnih, tehniških in arhitekturnih znamenitosti, ohranjanja, graditve in označevanja poti, ki povezujejo turistične objekte in turistične znamenitosti, gojitve pohodništva in drugih rekreativnih dejavnosti, ohranjanja starih šeg in navad, pospeševanja kulturnih dejavnosti in pospeševanja turizma kot segmenta gospodarske dejavnosti v vseh njegovih pojavnih oblikah.

TD Smlednik šteje 110 članov. Osnovni namen društva je v prenašanju dobrih praks v lokalno okolje, spodbujanje turistične dejavnosti z izmenjavo mnenj, informacij in izkušenj ter implementacija novih idej v prakso s ciljem urejanja okolja, ohranjanja kulturne dediščine in skrbi za kulturno-ekonomski razvoj krajev v našem bivalnem okolju.

Društvo se vključuje tudi v druge organizacije in zveze, ki v svojih programih dela vključujejo tudi delo na področju turizma (npr. občinske ali območne turistične zveze, Turistična zveza Slovenije).Turistično društvo Smlednik
Smlednik 4b, 1216 Smlednik

e: turisticno.drustvo@smlednik.si 
Kontaktna oseba: Marjan Mali (predsednik)


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?