Aktualno v Smledniku


Objavljeno: 02. Junij 2022

Vabilo na odprtje prizidka pri OŠ Simona Jenka Smlednik

V tem šolskem letu je Občina Medvode pri Osnovni šoli Simona Jenka Smlednik zgradila prizidek, s katerim so rešili prostorsko stisko ob naraščanju števila učencev v šoli. Poleg novih učilnic, kabinetov, garderob, povečane jedilnice in drugih prostorov je šola pridobila tudi novo pokrito kolesarnico. Z novo pridobitvijo so zagotovljeni pogoji za dvooddelčno devetletno osnovno šolo.

Občina Medvode bo uradno predala prostore v uporabo, zato vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 9. junija 2022, ob 18. uri, na krajši slovesnosti.

Spoštovani,
 
v tem šolskem letu smo pri Osnovni šoli Simona Jenka Smlednik zgradili prizidek, s katerim smo rešili prostorsko stisko ob naraščanju števila učencev v šoli. Poleg novih učilnic, kabinetov, garderob, povečane jedilnice in drugih prostorov je šola pridobila tudi novo pokrito kolesarnico. Z novo pridobitvijo so zagotovljeni pogoji za dvooddelčno devetletno osnovno šolo.
 
Ker gre za največjo investicijo Občine Medvode na področju družbenih dejavnosti v preteklem letu, želimo s kratko slovesnostjo uradno predati prostore v uporabo, zato vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 9. junija 2022, ob 18. uri, na krajši slovesnosti. Prireditev bo potekala v telovadnici Osnovne šole Simona Jenka Smlednik (Smlednik 73, 1216 Smlednik). Vstop bo možen neposredno v telovadnico ob nogometnem igrišču. Program bodo sooblikovali učenci osnovne šole, pridružil pa se jim bo tudi legendarni slovenski kantavtor Adi Smolar. Po kulturnem programu si boste lahko ogledali nove prostore in obujali spomine na svoje šolske dni.
 
Vabljeni, da združite prijetno s koristnim in na prireditev pridete peš.Vabilo