Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice o dogajanju v Smledniku

>>

Kamp Smlednik

Če ste željni pristne izkušnje narave, potrebujete zgolj oddih od mestnega vrveža, ali pa alternativo v preživljanju dopustniških dni, Vam je v vasi Dragočajna na voljo Camp Smlednik s petdeset letno tradicijo. Nahaja se na levem bregu reke Save ob Zbiljskem jezeru, s 4 ha zelenih površin pa lahko sprejme do 400 gostov. Zavetje gozda in obilica zelenih površin gostom omogočata mir in sprostitev v objemu narave.

Bližnja okolica ponuja mnogo možnosti: sprehod po bližnjih pešpoteh in hribih, kolesarjenje, veslanje po Zbiljskem jezeru, športne aktivnosti (v kampu so na voljo športna igrišča za tenis, košarko, nogomet, namizni tenis, odbojko na mivki ter balinanje), igranje golfa na bližnjem golf igrišču, jahanje v Hrašah, v poletnem času se v okoliških mestih odvijajo mnogi festivali (Kranjska noč, festival Kranjske klobase v Sori, …), lahko pa zgolj uživate v lokalni gostinski ponudbi. Kamp vključuje vse potrebne objekte za ugodno kampiranje, gostom brez lastnih prenočitvenih zmogljivosti pa je na voljo bungalovsko naselje.

Kamp ponuja tudi posebne prostore, namenjene za piknike večjih skupin. Lokacijo piknika lahko izberete sami glede na dodatne želje po uporabi športnih igrišč ali travnatih površin, v primeru slabega vremena pa nudijo tudi možnost najema pokritih objektov.


CAMP Smlednik
Dragočajna 14a, 1216 Smlednik

t: +386 1 3627 002
e: camp@dm-campsmlednik.si
w: http://www.dm-campsmlednik.si/
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?