Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice o dogajanju v Smledniku

>>

Gradnja plinovodnega omrežja

07. oktober 2017 / KS Smlednik

Podjetje Energetika Ljubljana d.o.o. sporoča, da se bo na območju Smlednika, Valburge, Zbilj in Dragočajne gradilo plinovodno omrežje sočasno s kanalizacijo, ki jo bo gradila občina. Gradnja bo potekala v naslednjih treh letih, ob predpogoju, da bo izkazan zadosten interes prebivalcev.
Posredujemo vam njihovo obvestilo in prijavnico.
Spoštovani,

Energetika Ljubljana d.o.o. namerava začeti s pripravo gradnje glavnega plinovodnega omrežja in priključkov na zemeljski plin na območju Zbilj, Dragočajne, Smlednika in Valburge.

Gradnja plinovodnega omrežja bo odvisna od izkazanega interesa lastnikov stanovanjskih stavb na navedenem območju. Energetika Ljubljana d.o.o. vam želi z organizirano gradnjo priključkov na vašem območju olajšati in poceniti pot do uporabe zemeljskega plina.

Za vas smo pripravili zloženko »Zemeljski plin pri vas doma« s katero vas želimo seznaniti s prednostmi uporabe zemeljskega plina in zakaj se je dobro odločiti za  gradnjo priključka v času organizirane gradnje. Vaš interes za gradnjo priključka lahko izkažete z izpolnjeno Prijavnico za brezplačen obisk projektanta, ki jo najdete v priloženi zloženki in nam jo vrnete po pošti na naš naslov ali pošljete na spodnji elektronski naslov najkasneje do 28.8.2017.

Na podlagi izpolnjene Prijavnice vas bo poklical in obiskal naš projektant, ki bo skupaj z vami preučil možnost priključitve, vam svetoval ter izdelal skico poteka priključka.

Prijazen pozdrav.

                                                                           Javno podjetje Energetika Ljubljana d.o.o.

Komentiraj novico

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?