Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice o dogajanju v Smledniku

>>

Golf

Golf igrišče Diners Club Ljubljana se nahaja ob lokalni cesti med Smlednikom in Pirničami, v zavetju Šmarne gore in Starega gradu. Odprto je bilo maja leta 2009 ter ponuja vse tisto, kar profesionalni in rekreativni golfisti pričakujejo: urejeno in vzdrževano igrišče z 18 luknjami, prijazen ambient na in ob igrišču, golf akademijo z bogato založeno trgovino z golf izdelki, ter vrhunsko gostinsko ponudbo, kjer bodo postregli tako igralcem, kot tudi naključnim mimoidočim. Raznoliko in razgibano igrišče se razteza na 6.200 m dolžine, luknje pa nosijo značilna imena, ki govorijo o povezanosti samega igrišča s Smlednikom in okolico (Stari grad, Valburgina noč, Smledniški Olimp, Grajska ječa…).

18 lukenj Golf igrišča Diners Cluba Ljubljana je sestavljeno iz šestih parov tri, šestih parov štiri ter šestih parov pet. Vsaka luknja ima štiri udarjališča: bela, rumena, rdeča ter oranžna (otroška). Na igrišču sta zgrajeni dve manjši jezeri, ki popestrita igranje. Za celotno igrišče je značilno, da ima velike, razgibane in hitre zelenice, ki največkrat ločijo začetnike od dobrih igralcev.

Igrišče ima dve ločeni vadišči. Prvo vadišče je locirano neposredno ob klubskem hiši in je namenjeno predvsem ogrevanju pred igro. Drugo vadišče se nahaja na drugi strani igrišča ob naselju Brezovec in je namenjeno izključno uporabnikom golfske akademije. Poleg vrhunskih udarjališč je ob drugem vadišču urejen tudi največji in najpopolnejši prostor za trening patanja in kratke igre v Sloveniji, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše golfiste.Golf igrišče Diners Club Ljubljana
Smlednik 200, 1216 Smlednik


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?