Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice o dogajanju v Smledniku

>>

Društvo upokojencev

Društvo upokojencev Smlednik je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki se združujejo zaradi skupno določenih interesov upokojencev v skladu z Zakonom o društvih.

Društvo si prizadeva za izboljšanje gmotnega in družbenega položaja upokojencev, sodeluje pri organiziranju in izvajanju socialne in druge pomoči za upokojencev na domu, organizira srečanja in družabne prireditve za upokojence, vzpodbuja člane k aktivnemu preživljanju prostega časa, sodeluje s humanitarnimi organizacijami, ki skrbijo za upokojence in druge starejše občane, ter deluje na drugih področjih za dobrobit upokojencev.

DU Smlednik je bilo ustanovljeno daljnega leta 1953, ter deluje vsa leta brez prekinitve, članstvo se vseskozi povečuje. Ob ustanovitvi je štelo le nekaj ustanovnih članov, danes pa je včlanjenih 272 upokojencev. V društvo so včlanjeni upokojenci območja krajevne skupnosti Smlednik, z veseljem pa sprejmemo tudi člane iz drugih območij, edini pogoj za včlanitev je status upokojenca.

Društvo upokojencev Smlednik
Smlednik 4b, 1216 Smlednik

e: drustvo.upokojencev@smlednik.si
m: 041 331 410 Ivan Špenko
Kontaktna oseba: Ivan Špenko (predsednik)

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?